Parteneri

Unul dintre partenerii cu care lucrăm este NEC sau New Evo Concept este compania care satisface cele mai exigente nevoi ale clienților din zona producției de mobilier în serie și la comandă, prin îmbinarea serviciilor de top cu materiale de cea mai bună calitate.

Showroom-Floresti-Home11233t-

Un alt partener de încredere este Johanes Qualitat este o companie care activează în Cluj-Napoca începând din anul 2006.

De 15 ani oferă servicii premium în domeniul mobilierului, fiind recunoscuți pentru promptitudine, adică cel mai rapid timp de execuție din oraș și standardele înalte ale serviciilor lor.

Showroom-Floresti

Pfleiderer este o companie cotată anterior cu sediul în orașul german Neumarkt in Oberpfalz, Germania.
Compania a fost fondată în 1894 în orașul Heilbronn și a devenit unul dintre cei mai mari producători din Europa de materiale pe bază de lemn.
Din ianuarie 2016 compania aparține grupului Pfleiderer, cu sediul în Wrocław (Polonia) și este listată la Bursa de Valori din Varșovia.

Showroom-Floresti-Pfleiderer-Parteneri-22

Egger este o companie producătoare de semifabricate din lemn înființată în Austria. Este o afacere de familie care a fost fondată în anul 1961 și este unul dintre primii trei mari producători de semifabricate din lemn din Europa, având o cotă de piață de circa 11% pe sectorul plăcilor aglomerate din așchii de lemn și de produse înnobilate din lemn.

Showroom-Floresti-Egger

Cu o tradiție de peste 26 de ani în distribuția de materiale, echipamente și accesorii de primă clasă pentru industria mobilei și a design-ului interior, Wooden Technic Prodimpex SRL (WTP) a ajuns în topul firmelor de profil din România. În tot acest timp, am încercat să punem accentul pe dezvoltarea relațiilor comerciale cu toți partenerii, pe creșterea calității serviciilor și diversificarea paletei de produse pentru a vă oferi mereu cele mai moderne și utile accesorii și cele mai prompte servicii.

Showroom-Floresti-WTP-978

Karl Hettich a fondat o industrie a metalelor în 1888 și a dezvoltat așa-numita „Buckmaschine” pentru îndoirea cârligelor de ancorare pentru ceasurile cu pendul. După moartea fondatorului companiei în 1894, văduva sa și mai târziu fiul cel mare Franz Hettich au continuat operațiunea cu șase angajați. Franz Hettich a recunoscut ulterior oportunitățile de piață pentru balamale pentru carcase mici de ceas și a dezvoltat produse pentru acest segment. În 1921, Franz Hettich i-a luat în companie pe cei patru frați ai săi, Paul, August, Ferdinand și Josef Hettich. În 1928 August Hettich a dezvoltat prima mașină de balamale complet automată pentru producția de benzi de pian.

Showroom-Floresti-Hettich-Parteneri-223

La SC Nett Front SRL toate produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde de calitate, datorită materiilor prime provenite de la furnizorii vest europeni, cu o tradiție îndelungată în fabricarea acestora, investiții majore în tehnologia de ultimă oră precum și în producție, până la ambalarea produsului finit.

Showroom-Floresti-Nett-Front-Parteneri-2343

Contactează-ne